dimecres, 2 de desembre del 2015

ORGANIZTEM TOTS JUNTS LA SORTIDA AL MASNOU


El passat dilluns 23 de novembre de 2015, juntament amb els companys de 4tA, vam planificar la sortida que farem el proper dimecres 9 de desembre al Museu de la Nàutica del Masnou.

Vam fer 6 grups i cada grup tenia una funció diferent:


Un grup havia de calcular el preu total de la sortida, el següent grup havia  de buscar un lloc per dinar tenint en compte que estigues a prop del Museu i, a més a més, amb lavabos a prop, el tercer grup era l’encarregat de fer la circular per les famílies explicant tot el què calia.

El quart grup s’encarregava de buscar la ruta més curta, ella han decidit per quins carrers passarem. El cinquè grup buscaven l’horari dels trens i el de l’autobús per després, a la tornada, pujar a l’escola amb bus públic i, l’últim grup, però no el menys important, recopilava tota la informació per elaborar un document únic.

Cada grup, a part de fer la seva feina, havia de fer un document amb el procés del que havien fet i la informació que havien trobat.

Hem fet una bona feina i hem tingut tot el dilluns per fer-la, això si, teníem la condició de tenir-ho tot enllestit a les 16:30h del mateix dia.

 
GABRIEL Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada