dijous, 28 de gener del 2016

La nostra disfressa!!!


Abans de començar la disfressa, vàrem pensar idees pel Carnaval. Ens vam reunir tots a la rotllana per donar diferents opinions per la disfressa i d’aquestes idees va sorgir fer la bandera de cartró, folrar el cartró amb paper de xarol, utilitzar goma eva, pintar-nos la cara, portar roba negre i un objecte típic del país, ciutat, poble...del lloc escollit.

També vàrem tenir uns deures d’escriure cada nen/a la bandera que volia disfressar-se pel Carnaval en un bloc que va fer la Georgina per nosaltres.

Les primeres passes per fabricar la disfressa varen ser: agafar cartró i folrar-lo amb xarol, vàrem necessitar 2 papers per davant i 2 pel darrera, un total de 4.

Cada nen/a feia servir els colors de la seva bandera. Jo, per exemple, amb la bandera d’Argentina, vaig utilitzar el color blau i blanc, com que fer el sol era difícil, vam fer una fotocòpia.

Al dia següent vam treballar per torns, uns folraven els cartrons i una altres feien l’objecte que portarem d’acompanyament per el nostre tema del carnaval, i després a l’inrevés.

Vam estar treballant dos dies i mig per fer tota aquesta feina! Ha valgut la pena tot l’esforç realitzat!

Jan 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada